ΔΩΡΕΑΝ παροχή λογισμικού ηλεκτρονικής τιμολόγησης από την ΟΕΦΕ προς τα μέλη της τα οποία έχουν ενεργή συμμετοχή στα ΕΘ
23/12/2020

Η ΟΕΦΕ στο πλαίσιο των ανταποδοτικών ενεργειών για τα μέλη της, σύναψε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία PROSVASIS(εταιρεία, μέλος του ομίλου SoftOne)για την κάλυψη των αναγκών ηλεκτρονικής τιμολόγησης των μελών της.

Πιο συγκεκριμένα, *κάθε μέλος της ΟΕΦΕ που συμμετέχει στα Επαναληπτικά θέματα 2020-21 και έχει πληρωμένη τη συνδρομή του για τη συμμετοχή είτε στην Ά είτε στη Β΄ Φάση του 2021, έχει το δικαίωμα να αξιοποιήσει οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης της σειράς προϊόντων PROSVASIS GO,απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για 12 μήνες. Οι συνδρομές του προϊόντος Prosvasis Goδύναται να ενεργοποιηθούν μέχρι και την 30η /6/2021. Η 12μηνηδιάρκειά τους θα ισχύει από την ημερομηνία της εκάστοτε ενεργοποίησης από κάθε ένα μέλος της Ομοσπονδίας ξεχωριστά, χωρίς καμία υποχρέωση να ανανεώσει τη συνδρομή του μετά τη λήξη της αν κάποιο μέλος δεν το επιθυμεί. Αν επιθυμεί την ανανέωσή της μπορεί να το πράξει σε απευθείας συνεννόηση με την Prosvasis βάσει του τιμοκαταλόγου που θα ισχύει εκείνη την περίοδο.

Τα προϊόντα της σειράς PPOSVASIS GOμπορούν να καλύψουν τις ανάγκες έκδοσης ηλεκτρονικών παραστατικών και την αποστολή τους στην πλατφόρμα myDATAτης ΑΑΔΕ με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Οι διαθέσιμοι συνδυασμοί του προϊόντος παρουσιάζονται στην ηλ. διεύθυνση https://go.prosvasis.com/pricing/ και μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε ταιριάζει στις ανάγκες του εκπαιδευτικού σας οργανισμού σε συνεννόηση με τον φοροτεχνικό σύμβουλό σας. Το λογισμικό PROSVASIS GO μπορεί να παραμετροποιηθεί εύκολα από εσάς ή τους λογιστές σας αλλά μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία PROSVASIS ή οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της για να λάβετε υπηρεσίες παραμετροποίησης ή υποστήριξης της λύσης σύμφωνα με την επιλογή σας.

Εφόσον σας ενδιαφέρει η αξιοποίηση του λογισμικού PROSVASIS GO μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία της ΟΕΦΕ για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας, είτε τηλεφωνικά στο210 3829122 είτε στέλνοντας e-mail στο info@oefe.gr.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την εγγραφή σας για τα ΕΘ ακόμη και σήμερα πατώντας εδώ: https://epan.oefe.cloud/el/static/registration