Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
25/05/2020

Δελτίο Τύπου | Κυριακή 31 Μαΐου 2020                                                     

 

Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του, το ΕπαγγελματικόΕπιμελητήριο Αθηνών με την οργανωτικήυποστήριξη της ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών ΦροντιστώνΕλλάδος) και του ΣΕΦΑ (ΣύλλογοςΕκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής) διοργανώνει διαδικτυακή ΗμερίδαΕπαγγελματικού Προσανατολισμού  με σκοπό τη σύνδεση τηςεκπαίδευσης με την αγορά εργασίας για μια ισχυρή αγορά, για μια ισχυρή κοινωνία. 

 

Το θέμα της Ημερίδας είναι

«Τα επαγγέλματα του Μέλλοντος- Η αγορά Εργασίας μετά τον Covid 19»

και θα πραγματοποιηθεί την

Κυριακή 31 Μαΐου 2020  τις 11.00 π.μ.

με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτορα Α.Π.Θ.,Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές& Επάγγελμα.

Ο Δρ Κότιος θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείςγια όλες τις νέες αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο σύστημα εισαγωγής, για όλατα νέα δεδομένα αναφορικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και τη νέα κατανομήτων σχολών στα 4 επιστημονικά πεδία, βοηθώντας στην έξυπνη επιλογή ομάδαςπροσανατολισμού. Επίσης, θα παρέχει αναλυτική ενημέρωση για τις σχολές και ταεπαγγελματικά δικαιώματα των τμημάτων του μηχανογραφικού, λύνοντας απορίες καισε ειδικά δεδομένα όπως Ειδικές Κατηγορίες Υποψηφίων, Μετεγγραφές, Στρατιωτικέςκαι Αστυνομικές Σχολές, Μηχανογραφικό Κύπρου κ.ά. Μέσα από πρωτοποριακέςέρευνες, θα συζητηθούν οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και ταεπαγγέλματα του μέλλοντος και θα παρουσιαστούν καινοτόμες ειδικότητες καιεξειδικεύσεις.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΕΕΑ ΓΙΑΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗN ΗΜΕΡΙΔΑ

 

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε γιανα συνδεθείτε στην πλατφόρμα είναι τα εξής:

 

1. Αρχικά μπαίνετε στοπαρακάτω link του ΕΕΑ και κάνετεεγγραφή δίνοντας ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ & EMAIL με λατινικούς χαρακτήρες.

 

https://event.webinarjam.com/register/49/8vm0xfyn

 

2. Μόλις ολοκληρώσετε τηνεγγραφή θα λάβετε στο e-mail που έχετε δηλώσει ένα επιβεβαιωτικό μήνυμαμαζί με έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να πατήσετε την ημέρα της ημερίδαςγια να συνδεθείτε.

 

3. Στη συνέχεια θα πρέπει να μπείτε στοακόλουθο link και να συμπληρώσετε τααπαιτούμενα πεδία:

https://docs.google.com/forms/d/1HDHBDUZPpjVHbW9H6b0-q69Yp4r_OzVxWKNjGREscPk/viewform?edit_requested=true

Προσοχή!

  • Η  σύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ένα τέταρτο νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της ημερίδας, δηλαδή στις 10:45.
Θα πρέπει να συνδεθείτε μεοποιοδήποτε άλλο browser EKTOΣ από internet explorer.