Αρχική Σελίδα   ΟΕΦΕ ENES

Σεμινάρια Μηχανογραφικού 2016

Στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής:

  • Την Πέμπτη 9/6, 4-7 μ.μ. στα γραφεία του ΣΕΦΑ, Σόλωνος 142, Αθήνα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής.

Εισηγητής: Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος


Καλούνται όλοι οι φροντιστές των δύο νομών και των γειτονικών νομών να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια μαζί με τους συνεργάτες τους που θα ασχοληθούν με τη συμβουλευτική των υποψηφίων (μέχρι τρία άτομα ανά μονάδα).

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ εκ των προτέρων είτε τηλεφωνικά στο 210-8661142 είτε με mail στο info@keystone.gr, δηλώνοντας: Όνομα Φροντιστηρίου, Περιοχή, mail, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:
α. Εισαγωγή για τις αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης και στο μηχανογραφικό δελτίο του 2016.

β. Παρουσίαση του προγράμματος "Οδηγός Μηχανογραφικού 2016 - Νέο Σύστημα" και του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα του φροντιστή-συμβούλου στη διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού. Με αναλυτικά παραδείγματα αξιοποίησης των λειτουργιών και του περιεχομένου του προγράμματος για τη συμβουλευτική και τη διαμόρφωση των επιλογών και της σειράς προτίμησης των υποψηφίων.

γ. Ερωτήσεις - Απαντήσεις.

Θα είναι διαθέσιμος φάκελος του σεμιναρίου και καφές!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, να το "κατεβάσετε" από το τμήμα "Οδηγός Μηχανογραφικού" της ιστοσελίδας www.keystone.gr και να το χρησιμοποιήσετε πλήρως, δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση μέχρι 20/6/2016.
Δελτίο Τύπου Ετήσιας Εκδήλωσης Σ.Ε.Φ.Α. 2017

Δικαιολογητικά & Διαδικασίες για την Αδειοδότηση Ιδιωτικών Φορέων Παροχής Εκπαίδευσης, 23/05/2013

Νέα Υπουργείου Παιδείας